ISO9001

META SISTEME DE RAFTURI

Str. Traian Vuia 206, Cladire Administrativa, Etaj 1
400397 Cluj-Napoca, Romania

Tel: +40 - 364 - 736415
Fax: +40 - 364 - 736403

Email:

Web: www.meta-online.ro
www.sistemederafturi.ro

Istorie

In 1896 Caspar Schnettler a infiintat o fabrica de confectionat cuie, care ulterior a fost completata cu o fabrica de laminate. Dupa primul si al doilea razboi mondial s-au reconstruit cladirile si s-au introdus noi linii de productie.

In 1963 s-a inceput productia de sisteme modulare de rafturi industriale si pentru uz casnic. Au fost cumparate noi cladiri industriale in zona ÔÇť Gro├če WieseÔÇŁ. META a devenit META Regalbau Gmbh. & Co.KG. In hala noua de 5000 mp a fost posibila introducerea unor tehnologii modern pentru productia de rafturi metalice. Cu infiintarea subsidiarei in Graz, META a devenit lider pe piata de rafturi pentru uz casnic in Austria.

In 1986 Dl. Joachim Loh a cumparat compania. Din acel moment, META face parte din Grupul Joachim Loh. Din acest grup fac parte companiile HAILO, bagport, EXPRESSO, cargoFITTT si LOTEC. Domnul Loh a investit in linii modern de productie si a dezvoltat META care a devenit un producator profesionist de sisteme de rafturi metalice. In anul 2000 a fost inaugurat noul sediu in Arnsberg, cladire care gazduieste toata administratia companiei, dar care are si spatii pentru traininguri precum si o sala de prezentare echipata cu ultimele tehnologii multimedia. In urmatorii ani au fost infiintate subsidiarele din Republica Ceha si Polonia.

Companiile din Grupul Loh sunt si acum in proprietatea familiei Loh, chiar daca Dl. Joachim loh s-a retras din managementul companiei META in 2002. Pentru a conduce compania, a fost desemnat Dl. Eckhard Radke. Ulterior s-a alaturat Dl. Rainer Haupt ca Manager.

Astazi META este unul din liderii pe piata din Germania a sistemelor de rafturi destinate halelor de productie. La acest succes au contribuit atat implicarea personalului cat si concentrarea asupra pietei de retail dar si spiritual inovativ care incurajeaza dezvoltarea de solutii, produse si tehnologii noi.

©2012 META - sisteme de rafturi, rafturi industriale, rafturi cu polite, rafturi cu console