icon
Aveți întrebări?
Have any questions?
Tel: +40 364 736 415
Automotive Expo 2019
Expo

META România la Automotive Expo & B2B 2019

La data de 28 martie 2019, META România va participa la târgul Automotive Expo & B2B din Sibiu, România și va prezenta sisteme și produse de stocare. Automotive Expo & B2B este cel mai important târg de expoziții auto din România organizat în scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din domeniul auto, cumpărătorilor și furnizorilor.

În cadrul târgului Automotive Expo și B2B, sunt facilitate expoziția de produse, prezentarea inovațiilor tehnologice, accesul la informații, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

META Sisteme de rafturi dispune de sisteme de rafturi CLIP și FIX, sisteme de rafturi cu deschidere largă MINI-RACK și SPEED-RACK, sisteme pentru paleți MULTIPAL, sisteme de rafturi Cantilever, Multitier și Multifuncționale. Am fost implicați în procesele de prelucrare a metalelor pentru mai mult de 120 de ani, cu sigiliul de calitate “Made in Germany”, nu dorim doar să recrutâm oameni, considerăm, de asemenea, că este o datorie și o necesitate de a vă oferi produse de calitate, acum și în viitor.