Normele nu înseamnă numai limitare, ci și obligativitate și siguranță în cadrul cunoștințelor. Echipa de verificare META este compusă din ingineri și tehnicieni calificați. Sunt dezvoltate norme de calitate, sunt stabilite măsuri de asigurare a calității, iar interacțiunea componentelor separate este testată în laboratorul propriu. Informațiile obținute pe această cale sunt baza viitoarelor inovații maturizate.

Garanție de 5 ani a calității META

În plus față de garanția de 2 ani impusă de lege, noi oferim pentru rafturile cu mai multe nivele o garanție suplimentară a calității de 5 ani. Noi credem în calitatea noastră, pentru că….verificăm produsele și procesele de finisare prin intermediul propriului nostru personal și al autorităților independente . calculul pentru ingineria structurală și finisarea sunt asigurate prin simbolul GS și simbolul RAL-RG 614. înnoim constant instalațiile de finisare și producem pe baza unei tehnologii moderne de finisare.

Garanție de 5 ani a calității META
Calitate garantată RAL

În plus, calitatea produselor META este garantată în conformitate cu directivele stricte ale RAL. Ceea ce înseamnă control și monitorizare constante prin intermediul uni institut independent. Vorbim despre o monitorizare din afară pe care o întreprindem cu drag. RAL (Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung / Institutul German pentru Asigurarea Calității și Certificare) are sarcina de a asigura calitatea ridicată a produselor și serviciilor. Numai RAL, în calitate de „institut-mamă” pentru 139 de asociații pentru certificarea calității poate emite simbolul GS în Germania.

Calitate garantată RAL
DIN EN ISO 9001: 2015 certified

META vă pune la dispoziție soluții de depozitare de înaltă calitate, finisate în centrele noastre de prelucrare, folosind tehnologiile moderne PPS- și CAD/CAM. În calitate de lider în tehnologie, META este certificat conform DIN EN ISO 9001: 2015 pentru domeniul echipamentelor de depozitare și producție.

DIN EN ISO 9001: 2015 certified
Alte certificate

META utilizează un sistem certificat de management energetic în conformitate cu DIN ISO 50001, susținând astfel mediul. Bineînțeles că produsele noastre poartă și simbolul GS, monitorizat și verificat constant prin intermediul Departamentului pentru testare a materialului MPA din Dortmund. Produsele META sunt în conformitate cu cerințele de siguranță ale Asociației de Asigurare în caz de Accident DGUV 108-007 (anterior: BGR 234). META este o întreprindere de sudură, având clasificarea de producător clasa D conform DIN 18800 partea a 7-a. Această clasificare presupune faptul că META poate aplica procedeul de sudură complet automatizat drept proces de finisare în procesul de producție (de ex. mașini automate pentru sudare cu fascicul). Toți sudorii angajați de META au un certificat valabil de sudor cu calificativ în conformitate cu EN 287, precum și un certificat de operator mașini cu un calificativ în conformitate cu EN 1418.

Alte certificate