icon
Aveți întrebări?
Have any questions?
Tel: +40 364 736 415
Expo Noutati si Evenimente

META prezintă un nou aspect al mărcii la LogiMAT 2024

ÎN HALA 1, STANDURILE H01 ȘI H05, INTRĂ ÎN LUMEA META CU O NOUĂ IMAGINE A MĂRCII ȘI SOLUȚII INOVATIVE DE DEPOZITARE LA ACELAȘI NIVEL ÎNALT DE CALITATE


META prezintă câteva funcții noi la LogiMAT 2024. Pe de o parte, în Stuttgart va ieși în evidență noul aspect al mărcii specialistului în tehnologie de depozitare din Arnsberg, iar pe de altă parte, vizitatorii vor avea o imagine de ansamblu asupra sistemelor inovatoare de rafturi. Accentul este pus pe soluțiile de depozitare în combinație cu tehnologia conveioarelor sau roboții de preluare a comenzilor, dar și pe sistemele standard de rafturi deja testate.

Noul aspect al mărcii. META se prezintă într-un mod nou, deoarece odată cu începerea LogiMAT 2024, specialistul în tehnologia depozitelor Arnsberg va pune din ce în ce mai mult accent pe nucleele mărcii, cum ar fi calitatea și inovația, cu un nou aspect al mărcii. Noul design va fi lansat la nivel mondial la cel mai important târg de la Stuttgart și va consolida și mai mult poziționarea mărcii de calitate deja dovedită. Fii entuziasmat!

Soluții de rafturi pentru roboți de ridicare a comenzilor. Pentru a satisface cerințele speciale prin utilizarea roboților de ridicare a comenzilor, META a dezvoltat propria soluție de rafturi bazată pe sistemul META MULTIFLOOR. Acest sistem, care poate fi adaptat individual la cerințele robotului de picking, va fi prezentat la LogiMAT din acest an.

Tehnologia conveioarelor – soluții de la META-ILS. Sub numele META-ILS (ILS = Innovative Logistic Solutions), META oferă de doi ani clienților soluții individuale pentru sarcini complexe în domeniul automatizării depozitelor cu tehnologie transportoare. Clienții din întreaga lume beneficiază de tehnologia eficientă a transportoarelor combinată cu tehnologia de depozitare de înaltă calitate, în mod durabil.

Inovator și dovedit – perspectivă asupra lumii META. Vizitatorii își pot face o idee despre lumea extinsă META sub un nouă imagine, în cei peste 130 mp din Sala 1 – Standurile H01 și H05. Echipa de experți în tehnologia depozitelor este bucuroasă să vă răspundă la orice întrebări pe care le aveți despre inovațiile și soluțiile dovedite – precum tehnologia depozitelor, construcții din oțel, echipamente de operare, servicii sau chiar configuratorul online META Calc.