Sistemele de rafturi cu cleme din gama META CLIP sunt ideale pentru depozitarea de marfă și piese mici nepaletate. Pe lângă o gamă largă de accesorii, META vă pune la dispoziție și diverse rafturi speciale pe baza acestui produs de bază de la META. Pentru industria auto, META propune o serie de soluții interesante, ca de exemplu. rafturi special construite pentru anvelope și jante. Pentru depozitarea pe termen lung a anvelopelor de vară, respectiv de iarnă vă punem la dispoziție și „hotelul de anvelope” mobil, în care se poate depozita un număr dublu de anvelope, spre deosebire de un raft fix.
În industria auto, sistemele mari de rafturi oferă spațiu pentru produsele voluminoase, ca de exemplu tobelor de esapament, barele de protecție sau parbrize. Rafturile speciale din gama META CLIP sunt ideale pentru toate domeniile unde este necesară depozitarea de piese mici, asigură ordine și contribuie la rentabilitatea depozitului.

Rafturile pentru produse periculoase cu tavă de scurgere sau cu rafturi cu vană sunt potrivite pentru depozitarea fluidelor WGK 1-3 periculoase pentru apă și a fluidelor combustibile F / F +. Sistemele de rafturi pentru echipamentul de lucru, rafturi de colț, rafturi pentru cutii cu separatoare, rafturi înclinate și rafturi cu cleme pentru cutii de depozitare se pot utiliza în diverse domenii.