Principiul FIFO (first in – first out / primul intrat – primul ieșit)

Marfa nouă este încărcată pe partea de alimentare și se deplasează în mod automat spre partea de preluare unde poate fi ridicată.

Comparat cu alte sisteme de rafturi pentru paleți, spațiul de depozitare este redus cu până la 30% cu maxim două culoare de operare. Rata mare de circulație a mărfurilor datorită distanțelor de deplasare mici din interiorul depozitului, modul simplu de alocare a mărfurilor în spațiile lor de depozitare, vederea de ansamblu mai clară și forma compactă a depozitului, îl transformă într-un sistem de rafturi imbatabil, care se amortizează în cel mai scurt timp. Sistemele de rafturi cu flux al mărfii de la META sunt sisteme modulare. În funcție de marfa care trebuie depozitată, acestea sunt compuse dintr-o structură cu rame și benzi transportoare pentru fiecare canal în parte. Ele sunt ușor înclinate către partea de preluare, pentru ca marfa să poată aluneca ușor, datorită gravitației, fără ajutorul unui sistem de ghidaj.

  • Fără alterarea produselor, datorită faptului că marfa pusă prima este și cea preluată inițial
  • Separarea spațiilor de alimentare și se preluare asigură un flux de lucru fără incidente, reducându-se astfel accidentele
  • Eliminarea culoarelor redundante permite crearea de spațiu util
  • Economie de timp datorită mișcării mărfurilor proprii în raft, timp scurt de mișcare și puține obstacole
  • Ideal pentru producția în serie, pentru monitorizarea încărcăturii și pentru respectarea perioadelor de valabilitate ale produselor

Service & Întreținere: Sistemele de rafturi cu flux de marfă META sunt compatibile cu alte sisteme META și pot fi transformate, extinse sau actualizate oricând – acestea se pot extinde odată cu dorințele și cerințele dvs., și sunt durabile. META poate efectua inspecții regulate pentru dumneavoastră. Astfel, sistemul dvs. este verificat pentru funcționalitate și siguranță de către personal special instruit.

Descărcări Corelate

Order Catalogue