Normele nu înseamnă numai limitare, ci și obligativitate și siguranță în cadrul cunoștințelor. Echipa de verificare META este compusă din ingineri și tehnicieni calificați. Sunt dezvoltate norme de calitate, sunt stabilite măsuri de asigurare a calității, iar interacțiunea componentelor separate este testată în laboratorul propriu. Informațiile obținute pe această cale sunt baza viitoarelor inovații maturizate.

Calitate certificată

Garanție de 5 ani a calității META

În plus față de garanția de 2 ani impusă de lege, noi oferim pentru rafturile cu mai multe nivele o garanție suplimentară a calității de 5 ani. Noi credem în calitatea noastră, pentru că….verificăm produsele și procesele de finisare prin intermediul propriului nostru personal și al autorităților independente . calculul pentru ingineria structurală și finisarea sunt asigurate prin simbolul GS și simbolul RAL-RG 614. înnoim constant instalațiile de finisare și producem pe baza unei tehnologii moderne de finisare.

Garanție de 5 ani a calității META
Calitate RAL garantată

Aceasta înseamnă control și monitorizare constante prin intermediul unui institut independent RAL (Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung / Institutul German pentru Asigurarea Calității și Certificare) are sarcina de a asigura calitatea ridicată a produselor și serviciilor.

Calitate RAL garantată
Monitorizat și testat GS

Desigur, produsele noastre poartă și marca GS, monitorizată și testată în mod regulat de institutul de testare a materialelor MPA din Dortmund.

Monitorizat și testat GS
Certificat DIN EN ISO 9001 : 2015

META vă pune la dispoziție soluții de depozitare de înaltă calitate, finisate în centrele noastre de prelucrare, folosind tehnologiile moderne PPS- și CAD/CAM. În calitate de lider în tehnologie, META este certificat conform DIN EN ISO 9001: 2015 pentru domeniul echipamentelor de depozitare și producție.

Certificat DIN EN ISO 9001 : 2015
Certificat DIN EN ISO 50001 : 2018

META folosește un sistem de management al energiei certificat conform DIN EN ISO 50001 : 2018 și astfel susține activ mediul.

Certificat DIN EN ISO 50001 : 2018
Calificată ca firmă specializată în sudare

META este o companie de sudură certificată conform EN1090 cu EXC2. În consecință, META utilizează sudarea complet mecanizată ca proces de fabricație (de exemplu, mașina automată de sudare peste cap) în procesul de producție. Toți sudorii pe care îi angajează META au un examen valabil de sudor și operator de mașină și prezintă diplome în acest sens

Calificată ca firmă specializată în sudare
Certificat EcoVadis

META a fost examinată amănunțit de EcoVadis în ceea ce privește responsabilitatea corporativă. Domeniile de mediu, muncă și drepturile omului, etică și achiziții durabile sunt supuse revizuirii ca parte a procesului de certificare.

Certificat EcoVadis
Autorizarea DIBt

Această autorizare permite utilizarea suportului pentru paleți META MULTIPAL în conformitate cu reglementările de stat în domeniul construcțiilor. În plus, există o autorizare parțială pentru suporturile și cadrele rafturilor noastre META CLIP și a sistemelor cu mai multe etaje META CLIP.

Avizele actuale pot fi găsite pe site-ul www.dibt.de. Prin introducerea termenului de căutare META, veți ajunge direct la documentele curente.

Autorizarea DIBt