Sistemele META pentru birou se găsesc în două variante: sisteme de rafturi asamblate cu șuruburi și sisteme de rafturi asamblate cu cleme. În plus, META vă pune la dispoziție o serie de rafturi speciale pentru birouri, ca de exemplu dulapuri , organizatoare; rafturi pentru dosare cu șină; rafturi pentru arhive; rafturi mobile pentru birou.
Rafturile cu polițe pentru birouri META COMPACT, se pot utiliza atât la birou, cât și la sediul unei arhive. Rafturile sunt disponibile în varianta accesibilă, cu suprafață galvanizată; la cerere, ele se pot vopsi în culoarea RAL 7035 – gri deschis, o culoare rezistentă la șocuri. Gama largă de accesorii vă permite crearea de variante individualizate de echipare.

Rafturile pentru birou META COMPACT, sunt echipate cu polițe cu o capacitate portantă de 80 kg. Din acest motiv, rafturile sunt ideale pentru depozitarea de dosare pentru acte. Dar, în aceste rafturi cu durată mare de viață nu veți depozita numai accesoriile de birou într-un mod ordonat și sigur. Lățimea și adâncimea rafturilor sunt perfect adaptate pentru depozitarea de bibliorafturi. Astfel, într-un raft cu 7 polițe, cu o înălțime de 2500 mm, o lățime de 1250 mm și o adâncime de 300 mm intră 105 bibliorafturi.

Atât rafturile cu cleme, cât și cele cu șuruburi sunt disponibile în mai multe variante de dimensiuni; la înălțimile de 1850, 2200 sau 2500 mm, lățimile de 750, 1000 și 1250, precum și în variante cu operare pe o parte (300 mm) sau pe ambele părți (600 mm).

Sistemul de rafturi cu șuruburi META COMPACT, un clasic printre rafturile pentru birou, poate fi achiziționat la un preț deosebit de bun. Unghiurile fixe care trebuie înșurubate, asigură un montaj ușor din exterior și garantează stabilitatea structurală.

Sistemul de rafturi cu cleme din gama META COMPACT se poate monta rapid și fără scule. Gama largă de accesorii cu pereți laterali și pe spate, uși și multe altele asigură diferite variante de sisteme pentru cele mai diverse domenii de utilizare.