Rafturile pentru paleți META MULTIPAL oferă soluția optimă pentru depozitarea organizată a paleților. Euro-paleții și box-paleții se pot depozita în acest sistem. Paletii cu marfa se pot depozita longitudinal sau invers daca se doreste. Raftul pentru paleți dispune de o varietate de accesorii. Poate fi echipat cu polite din panele metalice, plăci PVC, sau grilaje, astfel se pot depozita și cutii de carton și bunuri voluminoase, ca si într-un raft cu polițe.

Gama mare de accesorii disponibile rafturilor pentru paleți META aduc siguranță suplimentară. Raftul pentru paleți există în variantele de înălțime intre 2200 si 12000 mm (variantă galvanizată), adâncime 800 și 1100 mm și de lungimi module de 1800, 2200, 2700, 3300 și 3600 mm. Alte dimensiuni pot fi disponibile la cerere. Prin intermediul diverselor posibilități de combinare, sistemul de rafturi pentru paleți META MULTIPAL se potrivesc în orice depozit și este compatibil cu alte produse META. Din acest motiv, acest sistem de paleți se regăsește în depozite din diverse sectoare industriale.

Ramele MULTIPAL sunt formate din stalpi cu diagonale si orizontale fixate cu suruburi. Profilele închise garantează o stabilitate mare a rafturilor. Suprafața ramelor poate fi zincata sau vopsita în RAL 5010, albastru, varianta vopsita cu inatimi intre 2200 si 6000 mm (rame mai inalte se pot obtine cu prelungire rama).