Sistemele de rafturi cu polițe sunt ideale pentru depozitarea de marfă și piese mici nepaletate. Prin intermediul produselor sale de referință, și anume rafturile asamblate cu cleme META CLIP și rafturile asamblate cu șuruburi META FIX, META vă pune la dispoziție nenumărate soluții personalizate de depozitare. Fiind compuse din numai două elemente de bază (rame și polițe), se pot obține sisteme complexe de rafturi pentru orice tip de utilizare în domeniul depozitării de piese mici (ca de exemplu, într-un depozit de piese de schimb în industrie și manufactură sau într-un depozit pentru vânzare în comerțul cu ridicata).

Numeroasele accesorii vă ajută să obțineți mai multe variante ale aceluiași produs, precum și o serie de soluții speciale, ca de exemplu rafturile cu polițe înclinate, rafturile cu cutii de depozitare, rafturile pentru anvelope și roți și rafturile pentru substanțe periculoase. Indiferent dacă este vorba de polițe mici sau de sisteme multietajate de rafturi cu polițe, META CLIP vă pune la dispoziție soluții ideale pentru orice tip de dimensiune a bunului de depozitat.

Sistemul de rafturi cu șuruburi din gama META FIX reprezintă un clasic „rentabil” în cazul instalațiilor fixe. Rafturile sunt rezistente, durabile și utilizabile pe ambele parti.

Sistemul de rafturi cu cleme din gama META CLIP se poate monta rapid și fără scule. În funcție de cerințe, le puteți oricând monta și remonta, putând să le adaptați în mod ideal bunurilor pe care le aveți de depozitat.