DEPOZITAREA OPTIMĂ A ALIMENTELOR PE PALEȚI

La depozitarea alimentelor, există și cerințe speciale pentru locația de depozitare și sistemele de rafturi utilizate – așa cum este cazul centrului de distribuție a alimentelor din Stara Pazova, Serbia. Filiala din România a META, și anume META Sisteme de Rafturi SRL, a reușit să implementeze un sistem impresionant de rafturi pentru paleți pentru compania de logistică Delta Transportni Sistemi doo.

pallet racks

Date Proiect:

________________________________________________

Obiectiv:                            Delta Transportni Sistemi doo, Stara Pazova (Serbia)
________________________________________________

Produse META instalate:

  • Rafturi pentru paleți META MULTIPAL
  • Diverse accesorii și dotări de siguranță

Diferite intervale de temperatură

Suprafețele de depozitare delimitate în spațiu, au fost echipate cu rafturi pentru paleți de tipul META MULTIPAL, astfel încât pot fi depozitate intermediar cele mai variate alimente în zonele de temperatură optimă:

Alimente procesate: +2 / +4 °C
Produse lactate: +2 / +4 °C
Fructe: +6 / +8 °C
Ciocolată: +12 °C
Depozit de congelare: -18 / -22 °C
Altă temperatură ambientală: +18 °C

food storage
pallets storage

25.000 de locuri de amplasare a paleților

La un număr total de 30 randuri de rafturi și o înălțime de 11 m, au rezultat aproximativ 25.000 locuri de amplasare a paleților. Diferitele încărcături per compartiment de 1.000 kg, 800 kg sau 500 kg sunt adaptate mărfurilor depozitate.

Ca dotare suplimentară, se folosesc opritoare ca mecanisme de siguranță împotriva împingerii pe nivel, structură cu bare de protecție în formă de U în fața fiecărui montant de pe partea culoarului, bariere de siguranță simple și duble pentru părțile frontale ale raftului, panouri din oțel în 200 de câmpuri și polițe din plasă de sârmă la pasaje.