În sistemele de rafturi META MULTILINE L puteți depozita mărfurile în mod compact, în recipiente transportabile. Acestea se deplasează automat în spațiul de pregătire a comenzii, iar de acolo marfa poate fi preluată foarte ușor. META MULTILINE L este un sistem disponibil în numeroase variante – de la sistemul separat, de sine stătător, până la combinațiile cu sistemele de rafturi pentru paleți sau cu sistemele multietajate.
Fiecare soluție este adaptată nevoilor și problemelor dvs. specifice. META MULTILINE L poate fi modernizat sau transformat foarte ușor, din numai câteva mișcări. Puteți utiliza aceste rafturi atât în industria alimentară, cât și în industria farmaceutică sau a cosmeticelor, comenzi prin poștă,în industria automobilelor și în multe alte industrii.

  • Densitate mare de depozitare în cazul unui spațiu mic, economie de spațiu de până la 30%
  • Acces rapid la bunurile depozitate
  • Aspect ergonomic al zonelor de lucru
  • Culoarele de alimentare și cele de preluare sunt separate
  • Economie de timp datorită mișcării mărfurilor proprii în raft, timp scurt de mișcare și puține obstacole
  • Articolele nu se alterează
  • Ajustabil oricând, fără probleme, la noile bunuri de depozitat

Principiul FIFO (first in -first out / primul intrat – primul ieșit):

Marfa nouă este încărcată pe partea de alimentare și se deplasează în mod automat spre partea de preluare unde poate fi ridicată.

Service & Întreținere: Sistemele de rafturi cu flux de marfă META sunt compatibile cu alte sisteme META și pot fi transformate, extinse sau actualizate oricând – acestea se pot extinde odată cu dorințele și cerințele dvs., și sunt durabile. META poate efectua inspecții regulate pentru dumneavoastră. Astfel, sistemul dvs. este verificat pentru funcționalitate și siguranță de către personal special instruit.

Descărcări Corelate

Order Catalogue