Planificare, producție, livrare și montaj – toate dintr-o singură sursă!

Planifică service

Noi, cei de la META, punem accent pe consultanță. Vă stăm la dispoziție pentru a putea alege sistemul potrivit de rafturi, respectiv pentru a putea face combinația ideală între diferitele sisteme. De asemenea, analiza cu privire la structura articolelor, precum și la operațiunile de depozitare și selectare se face la fața locului. Angajații noștri cunosc multe domenii și dezvoltă soluții individualizate; rezultatul: un sistem de rafturi mereu personalizat.

Inginerii noștri de proiect vă pot face propuneri de planificare cu o ofertă individuală de proiect. Desenele CAD personalizate pe client se generează prin intermediul programelor moderne de proiectare.

Configurare și ansamblare

Vă montăm cu plăcere rafturile achiziționate de la noi, în cazul în care nu doriți să faceți dumneavoastră acest lucru. Echipele noastre de montatori vă pot monta sistemele de rafturi rapid și profesionist.

Serviciile complete de service și inspecție META vă oferă beneficii variate

 • Un singur contact al partenerului pentru toate întrebarile referitoare la tehnologia de stocare industrială
 • Echipa noastră de vânzări asigură consultanță rapidă și de calitate la nivelul întregii țări
 • Consultanță expertă din partea echipei noastre
 • ​​Dezvoltarea continuă a portofoliului de produse dedicate clienților
 • Dialog constant cu comerțul nostru
 • Acorduri individuale de parteneriat cu condiții și servicii speciale
 • Serviciu de livrare rapid și fiabil
 • Cataloage de produse cuprinzătoare, broșuri cu informații specifice și pliante individuale despre produse
 • Instructaj și inspecție a sistemelor de rafturi
 • Serviciul de planificare service

Servicii de consultanță la fața locului

Prezența cuprinzătoare la nivel național, a agenților noștri instruiți pe teren poate oferi consultanță rapidă și profesională. Angajații noștri sunt bine familiarizați cu multe sectoare comerciale și pot elabora soluții individuale, astfel încât zona de depozitare să fie întotdeauna personalizată conform cerințelor dumneavoastră.

META Inspecție rafturi – Obligativitate inspecție pentru sistemele de depozitare

Administratorul depozitului este responsabil pentru starea sigură a instrumentelor sale de lucru (printre altele și a rafturilor), precum și pentru siguranța angajaților săi, adică este valabilăDirectiva privind siguranța operațională și de la locul de muncă (BetrSichV). În conformitate cu §10 a directivei BetrSichV “Verificarea instrumentelor de lucru” rafturile sunt supuse obligativității de inspecție. Pentru manevrarea în siguranță a unui sistem de rafturi, legislatorii au impus, printre altele inspecții regulate care ar trebui să se desfășoare la un interval de max. 12 luni, iar inspecția trebuie să fie efectuată de către o persoană autorizată .

Prin intermediul ofertei noastre de servicii META – Inspecție rafturi, nu numai că veți îndeplini reglementările în vigoare –făcându-se dovada inspecției prin plăcuța oficială de inspecție – ci veți reuși astfel să recunoașteți din timp riscul de accidente, prevenind astfel pagube materiale sau orice vătămare corporală
Inspecția este efectuată de către “Inspectori de rafturi instruiți și certificați de către Asociația pentru tehnologia de depozitare și instalații de operare”.

Serviciile cuprinse:

 • Inspecție vizuală pentru determinarea respectării liniilor directoare de securitate cf. BGR 234
 • Inspecție vizuală a rafturilor pentru recunoașterea deformărilor, pagubelor și a pieselor lipsă identificabile.
 • Compararea plăcuțelor de încărcătură cu structura
 • Generarea unui protocol de inspecție și eliberarea plăcuței de inspecție
 • Organizarea schimbului de piese stricate