icon
Aveți întrebări?
Have any questions?
Tel: +40 364 736 415
New Products

META Rafturi multi-nivel

Cu sistemele de rafturi cu mai multe niveluri, este posibilă utilizarea maximă a spațiului disponibil în interiorul depozitelor înalte. Sistemele ca acestea sunt adesea utilizate pentru stocarea pieselor mici pentru colectarea manuală a comenzilor. În aceste scopuri, oferim sistemele META QUICK pentru până la 3 nivele și META MULTIFLOOR pentru până la 5 nivele.
Soluția de rafturi META QUICK multi-nivel se bazează pe sistemul QUICK dovedit și este gata pentru până la 3 nivele. Ramele (pre-asamblate) sunt fixate, armăturile sunt atașate, rafturile sunt introduse în cleme, iar rafturile sunt acum în sus. Apoi, numai piesele trebuie montate și sistemul este gata.

Cu sistemul META MULTIFLOOR, ramele sunt structuri din oțel constând din secțiuni înfilete împreună cu cornișe orizontale și diagonale. Acest tip de design asigură un grad ridicat de rigiditate și permite crearea de structuri de 5 niveluri (înălțime de până la 12 m). Rafturile sunt, de asemenea, atașate la suporturile lor prin cleme laterale, astfel încât lățimea totală a rafturilor este disponibilă pentru utilizare.

Lasă un răspuns